domingo, 30 de marzo de 2008

7-III-01. IV Aniversari de Radio Ribarroja

Amic oient
Avui es un dia especial per al mon de la Radio, celebrem el quart aniversari del naiximent de un mitja de comunicació.
Aquell dia de forma practicament discreta el que avui es Conseller de Cultura i abans era President de la Diputació, Tarancón inaugurava aquesta emisora municipal. Imagine que pocs serien els que escoltarien les seues paraules, en una radio que apenes començava a funcionar i que fins juny no tingue emisions seguides.
Així naixía Radio Ribarroja, un projecte que arreplegava l’herencia dels pioners i que amb ilusio començava a funcionar.
I cumplir cumplir quatre anys no es poca cosa i cumplir-los com enguany encara menys. Al quatre anys podem vore com la Radio está implantada al poble i especialmente el espai en el que emitim el minut de la esperança al mon femení, perque como es llogic sou les dones les principals oients, les que heu conseguit que a casa s’escolte Radio Ribarroja, per tant aprofitant que el Pisierga passa per Valladolid, en esta semana vostra un mereixgut homenatge a les que dia darrere dia escolteu a Alex, Gemma, Paco i tots el colabarador.
Ara estem aci, junts, amb un cami que ningu mai es llevara, el cami recorregut durant quatre anys al poble, un cami ambs bons records, on junts hem anat correguent etapes, on hem tingut la llibertat de parlar del que pensavem i opinar desde el respete a les idees de l’altre i evitant tot dogmatisme, un cami on hem concursat i em competit per conseguir acertar la pista o el lloc o proposar ixa cançó.
I com no l’ajuda d’ACOR que ha implantat en les tendes i al mateix temps la Radio s’ha convertit en un servici als interesos del poble representats en els nostres comerciants.I ara la web, la radio en internet, una radio que entre discretament amb una pagina pero qui sap si en uns anys podrá estar alli

No hay comentarios: